Meidän kirpputorimme

keskiviikko 25. marraskuuta 2009

No nyt se on meillä


















kaiken suunnittelun ja aikomusten jälkeen-vihdoinkin saanko esitellä;

Wilfa tehosekoitin

BL1200

Yleiset tiedot
Keittiön pienlaitteen tyyppiTehosekoitin
Moottorin teho (W)1 200
Kapasiteetti (l)1,80
Kulhon materiaaliLasi
Ruostumattomasta teräksestä valmistetut terät
Irrotettavat terät
Toiminnot
NopeusasetuksetPortaaton
Turbo/Pulse toiminto
Jäänmurskaus
Muut
VäriTeräs
Korkeus (cm)44,50
Leveys (cm)21,50
Syvyys (cm)21,50
Paino (kg)5,50
Valmistajan tuotekoodiBL-1200
Yleiset tiedot

Teho1 200 W
ValmistajaWilfa
Turbo/pulssitoimintoOn
JäämurskainOn
Mitat44,5 x 21,5 x 21,5 cm, 5,5 kg
Tilavuus1,8 l
Tehosekoittimella murskaat jäät ja valmistat maukkaat juomat. 1200 w kokonaisteho.
Teräksestä ja lasista valmistettu tehosekoitin 1200 watin teholla ja 1,8 litran täyttömäärällä. Sekoittimessa on jäänmurskausohjelma ja erityisterät tätä varten. Lisäksi tehosekoitinta täydentävät smoothie-ohjelma, pulssi ja säädettävä nopeus. Kulhon kyljessä on mitta-asteikko. Voit puhdistaa sekoittimen ohjelmien välissä helpon puhdistustoiminnon avulla.


Ja tässä lasten suursuosikki välipala 
Gojimarjat-antioksidanttipommi. Edes pussista ei päässyt vielä kauniimpaan tarjoiluastiaan , kun jo pohja häämöttää ja lisää on lähdettävä hakemaan.Maistakaapa tekin jos ei Goji ole vielä tuttu.
Päiväannosta olen koittanut hillitä vaikka uskonkin, että lasten elimistö tietää paremmin kuin aikuisten milloin on riittävästi.






Illalla tutustuttiin upouuteen Wilfa blenderiimme. Ei tietenkään ohjekirjaa selailemalla vaan heti kannun pesun jälkeen konkreettisesti blendaamalla.Hökötys haettiin Gigantista 99e. Markantalo näytti myyvän vehjettä netissä 79e. Näitä aineksia heittelimme summanmutikassa kehiin;

Testaus iltapirtelö

2 reilun kaupan banaania
5 kaakaopapua
2 tl hemp hampunsiemenrouhetta
2 kotimaista pientä omenaa
2 rkl auringonkukansiemeniä
1 tl lucumaa
2 kiiwiä
2 tl ohranorasjauhetta
3 reilua rkl luomu kookosöljyä kun lorahti 
3 dl jäisiä lähimustikoita
vajaa vesi alpro soya luomusoijamaitoa (lapsille maun pyöristämiseen)

Hienosti sujui pirtelöinti. Wilfa pysyi pöydällä tuetta eikä kantta tarvinnut tukea. Annos riitti mainiosti viidelle hengelle lasilliseen. Hieman tietysti tuollaisella porukalla makuerot nousevat pintaan. Eskari valitteli suun kihelmöintiä(kiwi) ja esikko kiukkusi kun menin taas hyvän pirtelön pilaamaan sillä kamalalla kookosöljyllä , josta tulee ykä. Saattaa tullakkin tuo kun oksentaa sinkinkin mutta ei koskaan karkkia, pullaa eikä muuta pullamössöä, kas kummaa.Vielä tuon hirmuisen sokerihiiren selätän.Ja se on tosi-ruokavaliolla.

Vauvelikin ryhtyi uudelleen iltapalalle , kun näki tulossa olevan jotain jännittävää, jota muut vesikielellä odottelivat.Toki oli syönyt ikään kuin alkupalaksi 2 klementiiniä ja yhden banaanin. Mustikka iltapirtelöstä tykkäsi niin paljon , että antoi jopa äidin syöttää ja istui tyyriinä aikuisten tuolilla ilman ruokalappua.Olihan tuo paiskonut iltaruokansa menemään. Riisiä, lihaa, sipulia ja parsakaalia-ei kiitos. Selvästi nyt on pienentänyt syömisiään radikaalisti, kasvuun kun ei tarvita enää niin valtavasti energiaa.Marjat ja hedelmät maistuvat milloin vaan mutta ei lämmin ruoka.
Pirtelö oli viileää, lämmittävää, raikastavaa ja puhdistavan oloista. Tykkään ja niin tykkäsivät muutkin.

Huomenna kuulemma esikko päättää pirtelön koostumuksen ja minä en saa tulla sötköttämään  mitään ihmeöljyjä sekaan =) Jään jännityksellä odottamaan mikä on illan menyy.Lapset rakastavat muuten ruuanlaittoa ja varsinkin kun saavat itse luoda syömisensä. Pirtelöstä on helppo aloittaa. Marjat maistuu aina!


3 kommenttia:

  1. Onnea uudelle perheenjäsenelle!

    "On meillä televisio, mikroaaltouuni ja pölynimuri..." Vai miten se taas menikään?

    VastaaPoista
  2. Voi mun rupes tekemään kanssa mieli pirtelöä =) .

    VastaaPoista
  3. SuurellaSydämellä: pirtelö on siitä mainio tuote, että sinne voi heitellä kaikenlaista ettei oikein tisekkään muista mitä laittoi- siinä tapauksessa kun tulee erittäin hyvää niin harmittaa ettei muista reseptiä.

    Leena: näin on, muttei sentään leipäkonetta meillä ole. Mutta rikkaimuri on meillä must kun ei ole hurttaa.

    VastaaPoista

Ajatuslentoa