Meidän kirpputorimme

tiistai 10. marraskuuta 2009

Ympäristörikos?

Pentti Linkola: Lasten hankkiminen on suurin ympäristörikos

Kirjailija, kalastaja Pentti Linkola on sitä mieltä, että lasten hankkiminen on suurin ympäristörikos. Vastuullinen vaikuttaja -lehden haastattelussa hän sanoo, maailmassa on vain yksi ongelma ja se on se, että täällä on liikaa ihmisiä. Kaikki muut todelliset ongelmat johtuvat tästä eikä ihmiskunnalla ole mahdollisuutta selvitä.

Vastuullinen vaikuttaja -lehti on Finnish Business & Societyn julkaisu.

"Tsunamistakaan ei ollut iloa, eihän siinä mennyt edes yhden päivän nettolisääntymisen verran ihmisiä", Linkola sanoo. Hän laskee, että vuodessa maapallon väkiluku lisääntyy 80 miljoonalla, joka jaettuna 365:llä tekee noin 220 000 ihmistä lisää päivässä.

Aids antoi Linkolan mukaan ensin toivoa, mutta sitten sekin lässähti, sanoo Linkola, joka on Suomen tunnetuin maailmanlopun ennustaja.

Linkolan mielestä tehokkaampia tapoja väen vähentämiseen olisi esimerkiksi vesijohtoveden myrkyttäminen.

Hän ihailee varauksetta vuoden 2001 terroristihyökkäystä New Yorkiin, koska se kohdistui juuri sinne minne pitikin: öykkärimäisen länsimaisen elämäntavan ytimeen. "Niin kauan kuin yksikin terroristi on hengissä, on toivoa. Eivät ne ole talebanit, jotka tuhoavat maapallon vaan länsimainen elämäntapa", hän sanoo Vastuullinen vaikuttaja lehdelle.

Realistinen tapa väkiluvun vähentämiseksi on Linkolan mielestä yhden lapsen politiikka, joka pitäisi saada lainsäädännöllä pakolliseksi kaikkialla maailmassa. Linkola kauhistelee Äiti Teresan ja paavin matkaa Etelä-Amerikkaan, jossa parivaljakko kävi "kiihottamassa abortin vastukseen ja väestönkasvuun".

Ukko lataa hurjia.Taitaa vaan olla kateellinen lapsistamme. Todellisuudessa en pidä tämänkaltaisista negatiivisuutta ympärilleen lietsovista kanssakulkijoista.Pelottava esikuva nuorisolle. Koko juttu täällä.


Toinen viikon epämiellyttävä uutinen on tämä.

Lapset lääketieteellisiin tutkimuksiin salaa vanhemmilta?

Taas mennään metsään jos näin mennään. Mitä mieltä sinä olet?Ilmaisia koekanineja lääketeollisuudelle.Onko 10-vuotias kypsä tekemään omaa terveyttään koskevia päätöksiä vanhemmiltaan salaa yhdessä lääketeollisuuden setien kanssa?7 kommenttia:

 1. Linkola taas repässy...
  Täytyy myöntää että tuosta terrori-iskusta olen siinä samaa mieltä että kyllä länsimainen kulutus tuhoaa maapalloa paljon enemmän kuin terrorismi (mitä ei olisi ilman länsimaita...).
  Linkolan mielipiteet nyt yleensäkin on superradikaaleja, hänelle sentään kunniaksi on se että elää niinkuin puhuu!

  VastaaPoista
 2. Luìn kanssa tuon Linkola uutisen. Kovinhan on miehellä taas jyrkät ja rajut mielipiteet, niinkuin melkein aina ja kaikesta.

  En oikein tiedä miten suhtaudun ihmiseen jolla on tuollaiset mielipiteet. Halveksia, sääliä, kauhistua, nauraa... Ei mitään positiivista kuitenkaan!

  En kyllä syyllistynyt yhtään, vaikka 7 kertaa tuon suuren ympäristörikoksen olenkin tehnyt :)

  VastaaPoista
 3. Niinpä. Eipä ole minullakaan huonoa omaatuntoa noista neljästä ympäristörikoksesta. Tälläisten mielipiteiden jälkeen entistä enemmän rinta rottingilla mennä töpötän.Se suuri ilo, jota lapset antavat luo valoa myös ympäristöönsä, pysyy tuollainen tuima negatiivisuus muualla.

  VastaaPoista
 4. Onpas lapsellista ajattelua, jos jonkun mielipide ei tunnu mukavalta ja kritisoi omaa elämäntyyliä, kyseessä TÄYTYY olla kateus.

  Valitettavasti kyseessä on fakta. Maailmassa on liikaa ihmisiä. Kohta niin paljon että luonnon kestokyky loppuu vaikka tiedemiehet koittaisivat keksisivät millaisia keinoja viivyttää väistämätöntä. Ei siinä auta positiivinen ajattelu, vaan ainoastaan lasten määrän vähentäminen. Tasapuolisinta se olisi jos kaikille sallittaisiin yksi lapsi. Miksi juuri SINULLA olisi oikeus levittää geenejäsi enemmän kuin muilla?

  VastaaPoista
 5. Huolestunut: mukavaa, että löysit blogiini.Vielä mukavampaa että jätit jälkesi. Kyllä minulla on oikeus levittää geenejäni-itsemääräämisoikeus. Mitä maailmankaikkeus lahjoittaa, ne ovat runsauden lahjoja. Maailman parhaat lahjat-lapsemme.

  Parasta olisi nyt puhdistaa kärkäs negatiivisuus ja muuntaa se iloksi.

  VastaaPoista
 6. Ei taida nyt kyllä Linkola muistaa, että jos ei äitinsä ja isänsä olisi päättänyt häntäkään tehdä niin eipä olisi häntäkään ja, että lapsi on ollut hänkin ! Mieheni tokaisi yhtenä päivänä, että jos hän olisi tiennyt että lapset ovat noin ihania, hän olisi tehnyt niitä jo aikaisemmin ja monta =) . Täysin samaa mieltä =) ! Me rakastamme lastamme yli kaiken ja aiomme, jos vain mahdollista ja lisää ihmeitä tulee, niin tehdä vielä useampikin "ympäristörikos" ;) .

  Ja vielä... tuohan on kyllä suorastaan sairasta, että kirjoittaja vielä puolustaa abortteja ja terrorismia. Ei ilmeisesti ajattele, mitä ne saavat aikaan: kenties lisää "mielisairautta" ja ainakin masennusta, pelkoa, vihaa, lisää väkivaltaa, jne. Ja lopputulos ; "sitä saa mitä tilaa" ... Valitettavasti... Mutta silti argh koko teksti *mutisee ja jupisee itsekseen* ;)

  Kaikesta tämmösestäkin huolimatta ihanaa päivänjatkoa ja rakastetaan ja huolehditaan "ympäristörikoksistamme" =) =)

  VastaaPoista
 7. Ei kai Linkolakaan halua syyllistää ketään henkilökohtaisesti... Linkola on aivan oikeassa! Maailmassa on liikaa ihmisiä ja koko ajan syntyy lisää. Miljoonat lapset elävät köyhyydessä ja nälässä tai tietämättömyydessä ja sodassa. Onko se syy olla tekemättä lapsia täällä Suomessa? Jollekin ehkä on. Se on hänen valintansa. Mutta ei tällaisista ajatuksista saa syyllistää eikä syyllistyä. Me kaikki ihmiset kuitenkin elämme vain omaa elämäämme. Olemme kaikki itsekkäitä paskiaisia, jos oikein tarkkaan katsotaan...

  PS. Linkolalla muistaakseni on myös tytär...

  VastaaPoista

Ajatuslentoa