Meidän kirpputorimme

keskiviikko 4. marraskuuta 2009

Muriseva Dinoperhe

mur mur
Yksivuotias keksikin hauskan ja viihdyttävän leikin itselleen loppuviikosta , kun koululaiset rokkasivat halloween discossa.
Se menee näin; äiti pakottaa sovittelemaan talvihattuja. Ei halua. Äiti pakottaa taas. Ei halua.
Kun vihdoin dinoinen fleecelakki on päässä ja tyttö kipittää peilin eteen alkaa suusta kuulua hirmuinen murina. Mitä kovempaa murina kuuluu sitä hauskempi on päätä heilutella puolelta toiselle. Mur mur.Päätä heitetään niin, että häntäkin heiluu.Ja naamaa naurattaa, sekä omaa että äidin. Välillä heitetään kuperkeikkaa. Kyllä vaan siskot opettivat.

Seuraavana päivänä jatketaan leikkiä. Kontataan lattialla tuolin alitse pöydän alle luolaan. Hetken päästä dino konttaa luolastaan ulos ja nousee pystyyn. Mur mur.Äitiä pelottaa. Dinoa naurattaa. Eipä aikaakaan kun pienen leikki on houkutellut isommat mukaan niiltä osin kun lakkeja riittää.Mur mur.Unen ajaksi dinot asetellaan pinoksi luolaan johtavan tuolin selkämykselle.

Lauantaiaamusta jatkui sama tahti. Kakkonen jakoi lakit. Mutta se ei käynyt. Ruskea ei sovi päinsä. Kakkonen yrittää vedättää ja tarjoaa harmaata tilalle. Pikkudino huutaa EI, EI. Hän raastaa kakkosen päästä pinkkiä dinoa ja hokee yli kovalla äänellä ; " nun, nun!"
Ei pikkudinokaan sentään voi vaihtaa väriä yhdessä yössä. Senhän tietävät kaikki.

dinot meille loi unq.fi


5 kommenttia:

 1. Teille on jotain blogissani ;)

  VastaaPoista
 2. Voi suloista pikkudinoa! :-) Hyvä, että pisti vastaan identiteettivarkaalle, joku roti sentään dinomaassakin! :-D

  VastaaPoista
 3. SuurellaSydämellä-kiitos. Teit minut niin iloiseksi.

  Kiitos daamit palautteesta.Söpöjä on toimissaan ja hatuissaan.

  VastaaPoista

Ajatuslentoa