Meidän kirpputorimme

torstai 26. marraskuuta 2009

Valoisa

Aurora kirkasvalokuva
Innosol Aurora on kauniisti muotoiltu, himmennettävä kirkasvalolaite, joka soveltuu myös tavalliseksi sisustusvalaisimeksi silloin kun sitä ei käytetä kirkasvalohoitoon.

Vettä sataa jo ties kuinka monetta viikkoa.
Media lupaili jo helmi- ja maaliskuuksi kovia pakkasia. Niitä odotan ja puhdasta valkeaa lunta.Lunta ei ole meille suotu vielä kertaakaan tänä talvena. Sukset ja liukurit pölyyntyvät varastossa.On se luojan lykky , että luistella voi hallissa nykysin vaikkei se happihyppyä voitakkaan.
Viikonloppuna ihastuin äitini kirkasvalolappuun ja täytyy sanoa, että aamukahvikin maistui paljon pirteämmälle, kun keittiön pöydällä kirkkauttaan loisti kirkasvalolamppu. Kätevin olisi juuri tuollainen himmennin systeemi jonka voisi säätää sisustusvalaisimeksi. Johtuuko se tästä iästä vaiko vaan kaamosajasta,että kärsin valonpuutteesta vuosi vuodelta enemmän. Oi valoa meille!
Kurkkaa kuningaskuluttajan kirkas valojuttu, niin tiedät miten kirkasvalo vaikuttaa.

Pikkuneiti nukkui hyvin ja aamulla iho oli huomattavasti superpaljon parempi kuin illalla, eli rokkovaara on meillä ohi, mutta allergiat näemmä  jatkuvat. Kainalot ja polvitaipeet vielä punoittivat reilusti, mutta vartalon urticaria oli himmentynyt kuivaksi rokahtumaksi, JEE. Kuopuksen ruoka-aineallergiat ovat tehneet hyvää koko perheelle. Ruokaa on hänen myötään entisestään puhdistettu luonnollisempaan suuntaan. Kasviksia on joka aterialla. Itsekin olen jättänyt perunan, makaroonin ja leivät pois ja olo on niiiiin paljon parempi ja pirteämpi.Eikä vatsa pullahda syömisen jälkeen kuin olisi vähintään raskaana. Raskaanahan sitä onkin nimittäin ruuansulatus ja sitä kutsutaan nimellä tärkkelysintoleranssi.Riisiä tulee hätätapauksessa joskus syödyksi muttei suinkaan joka viikko.Luomupiiri tilaus lähti taas eilen ja ensi viikolla saapuu kuorma. Ruohonjuuresta saa sen, mitä kaupasta ei vielä saa. Kausikasviksia on hyödynnetty. Kirpputorilta löysin tämän kokkauskirjan ja reseptejä on mieluisaksi todettu. Suosittelen;


Eilen oli koulussa si-rokotukset. Esikko kertoi , että kun palasivat luokkaan , niin puolet porukasta joutui lähtemään takaisin saliin pahoinvoinnin ja huimauksen vuoksi. Kaksi luokkalaista oli lähtenyt kotiin lepäämään.
Illalla lentopallon kimppakyytiläiset jäivät kotiin potemaan käsivarsiaan. Pikaista paranemista rokotetuille.
Kakkonen valaisi, että opettaja oli koulussa sanonut, ettei rokotetuille voi tulla sikainfluenssaa. Minä sanon, että väärin!

Terveinä olemme olleet ja voineet hyvin koko syksyn.
Immuunipuolustusta vahvistavia valmisteita ovat mm. 
Luonnon vitamiinit, erityisesti A-, D- ja C- vitamiinit, sinkki sekä rautaa sisältävät yrttimehut 

kertoo Porissa luontaisnetti.
Immuunipuolustusta pidämme yllä myös tällä keinoin;
Bioteekin Teho D Plus
Valoa sinullekkin ja iloista mieltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajatuslentoa