Meidän kirpputorimme

torstai 10. joulukuuta 2009

Luomuidylli


  Onnea Luomuidylli   ja ennenkaikkea tervetuloa!!                      Ilokseni löysin netistä uuden luomukaupan. Kas tässä, olkaa hyvät.

    
 
Toivottavasti heiltä saa myös sitä oikeaa luomuruokaa-ei purkissa eikä muovissa.

Kirjoittanut Luomuidylli   
24.11.2009 14:10

Luomulle kuuluu hyvää ja rakkaudesta luomuun Turkuun on iloksenne avattu Luomuidylli.

Olemme palveleva kokonaisvaltainen luomutuotekauppa,josta löydät luomuelintarvikkeita,ekologiset merkit kodin siivouksen-ja pyykinpesuaineet niin yksittäispakattuina kuin täyttöpalvelun kautta sekä pesupähkinät valmiikisi pakattuna tai irtomyynnistä. Luonnonmukaista kosmetiikkaa,shampoot ja muut hiustuotteet,hammastahnat,luomu- ja reilunkaupan pumpulituotteet,kuukutissuojat,lemmikkien ruoat sekä kattavan valikoiman erittäin terveellisiä superfoodeja. Luomutuottet ovat parempi valinta oman terveydemme kannalta,koska niissä ei ole myrkyllisiä torjunta-aineiden jäämiä.

Valikoimistamme löytyy myös naisten luomupuuvilla HIPSTERIT! Sekä Willatar kierrätysvilla asusteet! Sekä aina alamme markkinoille saapuvat uutuustuotteet,joista ilmoitamme uutuus osiossa heti niiden ilmestyttyä.

Asiakaskuntaan kuuluu itsehoidosta,hyvinvoinnista, ympäristö ja eettisistä asioista kiinnostuneet kuluttajat,kaikissa ikä-ja sukupuoliryhmissä. Luomukauppa tarjoaa myös erinomaiset eväät allergia perheille sekä ihan tavallisille perheille,jotka haluavat antaa oikeaa terveyskasvatusta lapsilleen.

Lapsien kuin aikuistenkin karkkipäivään löydät lisä -ja säilöntäaineettomia paremman maun puolesta olevia nameja. Usein karkit sisältävät runsaasti haitallisia väriaineita ja meillä niistä ei ole pelkoa.

Monet hajuste ja ruoka-aine allergiat sekä astmaatikkojen määrät ovat lisääntyneet. Astmaatikkoja on jo 6-7% suomalaisista. Siivoaminen ekosti on suosittua  ja luonnonkosmetiikan kysyntä on nousussa,koska synteettisten tuotteiden käyttäjilleen aiheuttamat allergiat,eläimille tehdyt epäeettiset eläinkokeet ja käytettävien kemikaalien myrkyllisyys sekä epäillyt hormoonihaitat ovat avautuneet maalikoille.Uusi EU-kemikaalilaki sallii Suomessa aikaisemmin kielettyjä myrkkyjä.Joten on turvallista tietää mitä pesuaineita itse käyttää ja valita ekologinen vaihtoehto.


Osoite:
Humalistonkatu 10
20100 Turku


tekstit ja kuvat luomuidylli.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajatuslentoa