Meidän kirpputorimme

perjantai 28. elokuuta 2009

Kenkäkaupassa

Tuttan blogikengät ovat meillä!
Eilen meni kaupaksi viime talven Kavatit joihin hullaannuin tyytyväisyyttäni niin että olisin halunnut presiis samanlaiset täksikin talveksi.Lempikenkäkaupassamme sekä Kavatilla itsellään oli Kavatin hinnat vielä niin tähtitieteelliset etten niihin sortunut kuopukselle.75 egee jotain.Valman kinttu on luikerrellut maata pitkin koko kesän niin että jo kaksi kenkäkokoa on hypätty yli kesän aikana.
Timberland nahkasandaalit
Timberland lenkkarit.
Kavattien sijasta annoin itselleni luvan löytää edullisesti isoille tytöille hyväksi havaittuja kenkuleita. Meidän Prisma kun niitä kiinnostavampia ei alenna ikinä - 70%.
Kavat pinkit sandaalit/hippakengät.
Kavat hopeakengät kävelyyn.
Timberland mokkanahkasandaalit.
Superfit ja Adidas goret syksyn koulumatkoille.
Meidän maastoon nuo korkeampivartiset passelisti istuvat.
Lämpimämmätkin tarpoa.
Suosittelen taas Ruottin kenkäkauppaa syystä. Jo toinen tilaus oikein pakattua virheetöntä tavaraa ja mikä parasta meille edukkaaseen hintaan.
Kolmessa päivässä perillä. Auki 24h =)

Blogikengistä;
Pakko nimittää ne noin sillä joka toinenhan blogisti niitä on käynyt ruokakaupassa syynäämässä. Tutta talvinilkkurit olivat meidänkin tyyliset ja sopivaan hintaan 39,90e. Jäin vertailemaan vieressä killuvaan Reiman versioon ja kannatin ehdottomasti Reiman kenkää työn laadukkaamman version vuoksi. Hinta oli muutaman euron halvempi Tuttaa. Valitsin Tuttan ainoastaan pidemmän varren vuoksi.
Reima talvinilkkuri oli niin lyhyt että lunta saisi kauhoa joka toisella askelmalla (kunhan sitä ensin tulisi- mutta kuravelliä ennen sitä.) Päiväkodin kuravellitalvileikkeihin meillä odottaa Vikingin talvigoret.
Eniten kuitenkin kiihdytti sekä Tutan että Reiman syksyversio nahkanilkkurit. Jos hulluus olisi iskenyt viime metreillä olisin ottanut nekin. Olivat harmittoman suloiset. Pehmoisen mukavaa niissä olisi pikkuvarpaita heilutella Ja lehdissä kahlata.

Kurkkasin samalla reissulla myös OZin Timbekenkäpoistoja. Olivat laittaneet Ticketin baby baggie moldit vaaleanpunaisella ja vaaleansinisellä fleecellä mukavaan tyrkkyyn aivan ovenpieleen. Reilu 86 cm haalari siellä killui kauniin sävyisenä. Mitä parhain kaveri Tuttan talvikenkien kanssa mutta olin kylmä ja jätin sen kauppaan. Kuin olisi rukkaset antanut hyvälle ystävälle . Kamalaa, eihän harmita eihän?

Saa nähdä kun varasto päivitetään talveen onko siellä mitään isoille vai saako taas matkustaa Ruåttiin.Jos varasto osais puhua se sanois;
"Saa sitä monena olla!"
Kuuntelin kesälomareissulla Eeva Litmasen taiteilija elämänkertajuttuja äänikirjasta. Rehellistä kerrontaa.
Kuvat Kavat.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajatuslentoa