Meidän kirpputorimme

lauantai 3. lokakuuta 2009

See kai run

Saanko esitellä yksivuotiaan kenkäfriikkimme yöpuku eleganssia jälleen kerran;
Tutta ruskeavihreän palloyöpuvun kanssa niin mahdottoman mukavat Kavat sandaalit.Nämä istuvat jalkaan kuin nenä päähän eikä niitä meinannut saada pois edes yöksi. Potalla istuttiin aatamin asussa ja vähän eevankin sillä jalassa olivat Kavatit. Aamulla löysin nakupellepaljasnapa tapauksen potalta jalassaan Kavatit.Kyllä nainen tietää, että kengät ja laukku ovat parasta antia.

Eilinen "koko perhe näyttelee"- peli-ilta sujui kuopukselta jalassaan Kavatit ja päässään siskon vanha pinkki strassisydän trikoopipo. Pipo oli mukavasti tötteröllä kohti kattoa mutta siitä ei luovuttu.Onneksi Gymboreen helteinen lierihattu saatiin viikolla vaihdetuksi Kimperipipoon , mutta sekin väkisin.Peli-iltaa hidastutti noppien äkillinen katoaminen pipopään kitaan. Siellä niitä muljasi aina kun heittovuoro osui kohdalle tai pöydästä nopat sai napattua.

Vaihteluksi kenkäfriikin mukavuushakuiseen jalkaan virtuaalishoppasimme See kai runit. Epäilen merkin kuuluvan yksivuotiaan lemppareihin.SEE KAI RUN kengät ovat olleet jo pitkään meillä himotuslistalla kauniin ulkonäkönsä ja pehmeän nahkansa vuoksi. Pääsin kesällä Elisabeth bootseja hypistelemään Mäki-Matin perhepuiston 30-vuotissynttäreillä. Retrokki myy meillä tätä jenkkikenkää. See kai runia voit ostaa myös Punavuoren peikosta.


See kai run kengissä on riittävän kapea nilkka pienelle lapselle sekä tarpeeksi tilaa varvaspuolella.Kauniita kuin karamelli.Millaisia käyttökokemuksia sinulla on See kai runista?

see kai run, retrokki,punavuoren peikko


3 kommenttia:

 1. Meillä ei ole käyttökokemuksia See kai runista. Mutta hyvännäköisiä kenkiä, myös poikien mallit :)

  VastaaPoista
 2. Nuo ovat kyllä niin somia kenkiä!!! Kokemusta ei täälläkään...
  Hauska kirjoitus, meillä on joku nakupellekausi kuopuksella. Onneksi sää ja samalla sisätilat viilenee, alkaa ne housutkin taas pysyä jalassa ;)

  VastaaPoista
 3. Mukavaa , että miellyttää muidenkin silmiä. Kovasti himottaisi tilata. Harmi kun tekevät vaan pienille akoille ja ukkeleille. Ostaisin noita bootseja mieluusti isoille tytöille ja hieman sisaruksilla kierrättäisin siinä sivussa.

  Tiina; juuri kävin neitiä peittelemässä- eikös siellä ole yritetty päästä kahlitsevasta unihaalarista eroon mutta kai nukahtanut kesken kaiken. Kuvan nappasin.

  VastaaPoista

Ajatuslentoa