Meidän kirpputorimme

perjantai 31. heinäkuuta 2009

Kenkäfriikki 22

Valma Vallaton on kenkäfriikki.

Jos saatavilla ei ole joku pari omista valikoimista (hän ei muista että tunki ne jo pesukoneeseen) hän survoo töppöjalkansa milloin kenenkin kenkiin ja lähtee laahautumaan huoneesta toiseen.Kengät ovat parhaimmillaan kun kaulassa roikkuu käsilaukku. Kyllä- roikkuu. Ei ole laukku eikä mikään ellei sitä saa kaulaan ripustettua.

Hän luultavammin kopioi muiden yliolan laukkuja mutta liike jää harmittavasti puolitiehen koska käsivarret ovat vielä vähän lyhytvipuvartiset.

Loppukesän hempukkapopot 22

Bundgaard kultasandaalit

Tepsut sydänkengät


3 kommenttia:

 1. Samoissa puuhissa täälläkin. Tytöllä on ihan liikaa kenkiä levitettäväksi, kun taitaa äitikin olla kenkäfriikki. Toisten isot kengät ne vasta ihania onkin. Ne saa helposti jalkaan ja tietysti ne kuraisimmat kengät jalassa pitää hiihtää kierros alakerran ympäri.

  VastaaPoista
 2. Ihan samat jutut Nöpöllä tuon laukunkin kanssa ja kenkien myös! Plus hän haluaa pukea koko ajan ylleen jotain.

  Ihanat nuo Pionit, mistä ostettu ja milloin?

  VastaaPoista
 3. Oliviah; oiallinen tapa saada kura ja hiekka mukavasti levitettyä pitkin lattioita =)

  Jarna; sen siitä saa kun yöllä postaa sikkurasilmin. Sydänpopot ovat tietysti Tepsut eivätkä Pionit kuten ensin väitin. Ne on ostettu Hollolan tehtaanmyymälästä viime kesänä ennakkoon ja taas meni kokoarvio nappiin.Siellä on niin mukava rouva kaupantätinä, voisiko häntä saada kopioitua muihinkin kenkäkauppoihin?Meillä ei tuota nöpön pukeutumisviettiä ole vielä esiintynyt, vasta hattu asteella ollaan oltu pidempään, mutta siitä se lähtee naisihmisellä.

  VastaaPoista

Ajatuslentoa