Meidän kirpputorimme

perjantai 24. heinäkuuta 2009

Ale-Rea

JJ
Tähtitakit Jonathan 152/134cm 24,75e
Tähtiulkkarit Jonathan 152/134/128cm 18,75e
Tähtihanskat koko 1 4,97e


Lindex 2010
2 tunikatoppia 98cm 2e
ötökkämekko 98cm 4e
muumi tarhatossut 8,95e

KappAhl
koululaisten hameet 6,47e ja 3,75e leggarit 3,75e


HM

esikon perhosyökkäri 5e
hello kitty polka dot trikoot 86cm alle 8e

KappAhl

kakkosen tunika 4,97e
Valman sukkikset 86/98cm 1,97e
Koululaisille farkut 3,97e

Esikon ja äidin vyöt valk. 2e ale

Lindex


Bodyt 2e
Kukkamekko 98cm 4e

KappAhl

Valman yöksyhaalarit 86/92cm 3,23e
Raitasukkikset 98cm 1,97e
Pikkareita kaikille 1,97e pkt
Sukkia kaikille 1,97e pkt
Legginsit 1,97e


Suuri alesyöksy on nyt suoritettu kauppakeskuksessa sateen ropistessa jossain kaukana.
Perinteisesti lähdin hamstraamaan sukkia ja pikkareita ja jopa löysin niitä tällä kertaa ison kasan ensi talveksi. Parit sukkahousut sekä legginsit lähtivät kassalle myös. Benettonista myivät ei oota hymy suin joten saimme kappiksesta aika paljon isomman läjän pikkareita tilalle.Benettonin pikkuhousujen laatu on ollut erinomainen tytöillä. Olin yllättynyt , sillä paidathan ei montaa pesua tarvitse levähtääkseen.
Valmiksen ensi talven yöpuvut eivät kauneudella häikäisseet, sen sijaan hintaan ja pehmeyteen lankesin. Koko 86/92cm tuntui jättiläismäiseltä. Saammekohan korkata ne ennen ensi kevättä?
98 senttiset alelöydöt odottavat nekin jemmassa ensi kevättä.
Koululaisille löytyi niin halvat farkut että oli pakko ostaa 3,97e. Nuo omituiset henkselit oudoksuttivat, kuuluuko niitä heilutella tuossa vartalon sivulla vai? Onneksi irrotettavat.Tytöt taatusti valjastavat niillä hevosia leikeissään.
Jesperistä löytyi alesta koululaisille kosteusuojatakit säähän kuin koulusäähän.Koko tuntui hurjan reilulle takeissa. Saman sarjan kost.suojahousut. Eskarikin sai omansa, takiksi kyttäilen HM;n ruutukuosista 128cm. Ei löytynyt liikkeestä. Pitänee tilata netistä. Valmalla sellainen onkin kun liikkeestä viimeisen kappaleen sain keväällä.
Kaikki tämä kahdessa tunnissa- saaliina peruskampetta.
Ihanuuksia saa sitten kuolata verkkokaupoissa.
Jokohan huutiksessa kaipaillaan syyskenkiä? Ja mistähän saisi nyt edullisesti Timberlandin vaelluskengät koossa 23?
4 kommenttia:

 1. no minä aamusta könysyin kappAhliin että saisi alehinnoista puolet, ja mitä vielä, kaupungin kummassakin ko. liikkeessä edelleen ota 3 maksa 2...boring...

  VastaaPoista
 2. Hyvät alet!, kyllä noilla hinnoilla kannattakin shopata. ;) Ei vaan täällä ollu KappAhlissa tuollasia enää alessa, eikä Lindexillä.

  VastaaPoista
 3. Hyviä ostoksia ja PALJON. Näin yhden lapsen äidin näkökulmasta, mutta noilla hinnoilla kannattaa ostaa, niin sit on kaapissa mistä ottaa.

  Muumitossut tuli meillekin. Ne on niin ihanat.

  Anonyymille tiedoksi, et clubtekstarilla saa puolet alehinnoista huomiseen saakka. Mun edessä kassalla nainen alkoi kaivaa puhelintaan ja sit mäkin muistin, et olin saanut jonkun viestin.

  VastaaPoista
 4. Tuommoinen hamstrausretki pitäis jaksaa tehdä. Alusvaatteille on aina tarvetta. Meidän Lindexeillä ja KappAhleilla on ollut tosi huonot alet, ihan on saanut aletankojakin etsiä ihan tosissaan;)

  VastaaPoista

Ajatuslentoa