Meidän kirpputorimme

maanantai 25. tammikuuta 2010

Gymboree tilausalkeet

Tähtikuume on korkeimmillaan.
Kaikki haluavat kuppikakkuja.
Tykkään kovasti cupcaken kevään naturaali sydäntakista.
Me teimme loppuvuodesta vasta ensimmäisen nettitilauksen euroopan ulkopuolelle.
Hieman hirvitti nuo tullit ja verot, mutta hyvinhän siinä kävi.
Alesta kun ostaa saa kaikille jotakin samassa paketissa.Lähinnä kiinnostivat Gymboree yöasut ja uimapuvut.
Tilaus lähti 29.11 ja saapui 23.12. Jouluruuhka.

Tilauksen arvo oli $144,45
josta rahti $20,00.
Saapumisilmoituksen ja Gymboreen tilausvahvistuksen kanssa sitten saapastelin tulliin
tullaamaan lähetystä.
Oikeasti laitoin miehen asialle, kun liikkui sielläpäin. Varmuudeksi kirjoitin valtakirjan tilausvahvistuksen kääntöpuolelle ja selitin miehelle ohjeita.

Tullissa mies pääsi heti luukulle asioimaan ja kohtasi niin mukavan puheliaan tullimiehen, että unohti missä valtakirjani oli. " Kyllä se vaimo sen aamulla johonkin kirjoitti....."
Tullimies kehui toimittajaa luotettavaksi ja täsmälliseksi ja sanoi, että kyllä sieltä kannattaa tilata.Siellä ne miehet keskustelivat lastenvaatteiden nettishoppauksesta hyvinkin asiantuntevasti =) Tämän kuulessani mietin mahtoiko tullimiehenkin kotona asua lastenvaatefriikki? Mies avasi laatikon ja tarkasti lähetyksen = laski kappalemäärän joka vastasi tilausvahvistusta.Sitten oli aika kaivaa rahamassi esiin.

Arvonlisäveroa maksoin 144,45 $ summasta 22,48euroa.
Gymboree vaatteet olivat -60% alessa.
Vaatetta päälle kappalehinta kuluineen  oli edukas.
Illalla tsekkasin listan kanssa ja kaikki tilaamani tuotteet saapuivat aivan prikulleen oikein.
Tuotteita ei oltu vaihdettu toisiin sävyihin tai laatuihin kuten useassa eurooppalaisessa yrityksessä tehdään kysymättä tilaajalta...kokemusta..ggrrrr...


edit
Tullit, alvit ja rahdit

Suomen tullimääräykset kertovat EU:n ulkopuolisista tilauksista seuraavaa;


 • alle 45 euron tilaus/ n.63.788 USD(25.1.10) on tullivapaa, alv-vapaa
 • alle 150 euron tilaus/ n.212.625 USD(25.1.10)tilaus on tuontitulliton
 • mutta kuuluu arvonlisäverokantoluokkaan, varaudu maksamaan alv 22 % (vaatteet).
 • Säilytä aina tilausvahvistus mahdollista tulliselvitystä varten.
 • Henkilöllisyys todistettava.
 • Huomioi , että maksimirajoihin on sisällytettävä toimituskulut, kun räknäät tilauksia.
"Kauppalasku mukaan
  Tulli-ilmoitukseen on liitettävä kauppalasku. Kauppalaskun saaminen tullausta varten on yksi niistä asioista, joita on painotettava myyjälle Internet-tilausta tehtäessä. Myös Internethuutokaupoista ostetuista tavaroista pitää olla kauppalasku." Suomen tulli

  Gymboree rahdit


  Purchase Amount
  International Standard Delivery
  International Express Delivery
  $0 - $125
  $20.00
  $25.00
  $125.01 - $225
  $40.00
  $50.00
  $225.01 - $325
  $60.00
  $70.00
  $325.01 - $425
  $70.00
  $80.00
  $425.01 - $525
  $80.00
  $90.00
  $525.01 - $1,500
  $175.00
  $200.00
  $1,500.01 and over
  $325.00
  $350.00


  Ehkä kannattaa tilata alle $ 125 tilauksia sillä sen jälkeen toimituskulut tuplaantuvat muista kuluista puhumattakaan.
  Party Perfect

  Gymboree tilaus osa 2.

  Ansaitsin tilauksestani gymbuckseja = alennusta jonka voi käyttää tiettynä aikana.
  Tilatessasi 50 $ saat 25$ alennusta.Näin yritys sitouttaa asiakkaitaan. Loistava tapa, molemmat voittavat.
  Ei mitenkään viime tingassa , mutta myöhään eilen  illalla  tein uudemman tilauksen taloon.
  Kaiken kukkuraksi ihana kanssablogisti lahjoitti minulle 25 gymbucksia, joita hän ei nyt tarvinnutkaan enää.
  Superkiitos Nanna, nämä olivat tarpeeseen , sillä tilasin lisää pyjamia. Tällä kertaa vaatteiden kappalemäärä oli huomattavasti pienempi, sillä alennuksessa ei juurikaan ollut haluamiani.Syksyn mittaan olen useasti tilannut jenkeistä huuto.netin kautta Gymboree legginsejä, lukuisia.Samoin Gapin huppareita metsästellyt huonommin tuloksin.Jenkki  huutiskirjeissäkin  on arvon pysyttävä postikuluineen alle 45 euron. Tytöt tykkäävät gymboleggareista, vielä kun löytäisi kivoja arkitunikoita legsujen seuraksi. Haluan iloisia, pirteitä, laadukkaita. Mitä sinä suosittelet? Koot 128-158cm hakusessa.Kuopuksen pikkukoossa samaa ongelmaa ei esiinny. Tarjontaa on.

  Jännityksellä odotan saapuuko paketti nyt suoraan kotiin. Yritin laskea max. 45euron tilauksen , joka saapuisi alvitta ja tullitta tietysti. Tilaus meni pari euroa yli. Alle 10 euron alveja ei tarvitse maksaa.
  Kieli piti olla keskellä suuta kun laskin eri vaihtoehtoja.
  Taskulaskin ja valuutalaskuri ovat loistavia työvälineitä lastenvaateshopparille.

  Gymboree koot menivät juuri nappiin , vaikka niitä summan mutikalla tilailinkin.
  Joskus suurperheestä on hyötyä ja siitä, että lapset ovat pienillä ikäeroilla.
  Uusiakin vaatteita voi kierrättää omassa perheessä.
  Kun on kymmenen vuotta tilaillut/ostellut perusvaatteita ruotsalaisketjuista alkaa tarjonta ennenpitkää kyllästyttää, usko pois.
  Äärimmäisen harvoin ostan vaatteita lapsille ruokakaupasta.
  Kymmenessä vuodessa netin avautumisen myötä on tarjonta laajentunut kuin tajunta.
  Tämä äiti kiittää.

  Ostan mieluusti kotimaisista nettikaupoista.Niissä tarjonta on aika suppea ja olen tarkkana toimituskuluista, niihin voi törsätä sievoisen summan jos vaate pari tilaa vain kerrallaan. Niistä määristä ei tässä perheessä kostuta. Onneksi kuopuskin on ruvennyt vauvasta taaperoksi ja pituuskasvu on edes hieman laantunut.
  Ehtii nauttiakkin hankituista ihanuuksista. Isojen neitien kamppeista ei paljon jää ja ovat kaikki niin eri mallisia ja tyylisiä , että jokaiselle hankitaan omat mieluiset releet. Onneksi ulkovaatetusta pystyy heilläkin kierrättämään.

  Kotimaisista nettikaupoista teimme juuri tilauksen Niiloiloon.
  Jännityksellä odotamme lähetystä.
  Niiloilosta tilaaminen oli nopeaa ja helppoa eikä tarvinnut kärsiä loppuunmyydyistä tuotteista, kun varastosaldot eivät pidä paikkaansa.
  Kuvamaistiaisia myöhemmin.
  Päätän raporttini toteamukseen, että helppoa tuo valtameren takaakin tilaaminen.
  Älä turhaan jännitä vaikka oletkin ensi kertaa pappia kyydissä.
  Ihanaa, ettei tarvi juosta mukuloitten kanssa hikisenä kaupassa.
  Ciao.
  Cupcake: Lyserøde gummistøvler
  www.gymboree.com
  www.tulli.fi
  21 kommenttia:

  1. Loistavaa, aivan mainio raportti! Olen pitkään kiertänyt tätä Gymboreen nettitilausta kuin kissa kuumaa puuroa ja hankkinut Gymboa muita reittejä (Huutis, UK eBay), ettei ole tarvinnut noita tulleja ym ihmetellä... Nyt taidan uskaltaa minäkin kokeilla, kun sain tästä hyvää vihiä miten noiden tullien kanssa menetellään! Kiiiitos!

   VastaaPoista
  2. Gymboree on luotettava ja kätevä. Etenkin jos tilaa gymbucks aikaan niin saa lisäetua. Kaikki paketit eivät jää tulliin, minulla on jäänyt ehkä puolet vaikka arvo on ollut korkeampi. AIkasiemmin ei gymbo merkinnyt lähäriin posteja eli niistä ei tarvinnut makaa tullia vaikka sen piiriin kuuluisivatkin.

   VastaaPoista
  3. Haaa.... Oon käyny siellä gymboreen nettisivuilla jo varmaan 100 kertaa arpomassa tilausta. Itse kun en omista luottokorttia,niin ei oo voinu tilata. Nyt tosin ystäväni,luottokortillinen sellainen,tekisi kanssani kimppatilauksen. Mutta sittenhän se ei oikein kannata jos pitäisi saada yhteissumma alle 45.... Taidan jäädä kuitenkin vielä arpomaan....

   VastaaPoista
  4. Mulla on samanlainen kokemus tullin suhteen eli ystävällistä palvelua. Mun tilaus oli kanssa pikkuisen alle 150 euroa, maksoin rahtimaksut. Jännäsin tullin kanssa asioimista ja etsin paperit sun muut mukaan, eipä niitä sitten kysyttykään mitään. Tuli sellainen olo, että Gymboreen kanssa on helppo toimia. Lisäksi nettikauppa on ilahduttavan yksinkertainen ja toimiva.

   VastaaPoista
  5. Kiitos kommenteista. Mukavaa, että muutkin vahvistavat Gymboreen luotettavaksi ja selkeäksi toimittajaksi.Postauksen tarkoitus oli hälventää tullipelkoisia epäröijiä. Editoin tekstiä. Toivon, että konkarit kävisivät tarkastamassa tekstin oikeellisuuden.

   -Jassu- nyt voit tilata sitä mitä haluat eikä sitä mitä muut tarjoavat sinulle. Ole hyvä. Tein tämän mielelläni, sillä muistissani on tuo viime vuoden jahkailu. Mieli teki muttei uskaltanut.

   anana: kiva kuulla, että olet ollut tyytyväinen shoppaaja.Oletko saanut tullittomasti nekin paketit mitkä ovat alv:n piirissä? Onko kyse tuurista mitkä paketti jää tulliin ja mikä ei vaikka alveja kuuluisi maksaa? Minkäarvoisia max. paketteja olet saanut noudettua postista ilman ylimääräisiä kuluja?

   Minttu: iHerbistä jenkeistä ovat kuulemma tilanneet ihan suomalaisella electron visalla, joissa maksuvalmius.(voi säätää omassa nettipankissa) Eli välttämättä tarvi olla varsinainen luottokortti. Gymboreesta en tiedä, kun en käynyt kokeilemassa. Joku muu saattaa olla viisaampi.
   "Payment Information
   For your convenience, we accept all major credit cards: American Express, VISA, MasterCard, JCB, and Discover/Novus and electronic gift certificates as forms of payment online."

   45euroa tulee nopeasti täyteen jos kahdestaan tilaa. Itse sain ison tilauksen loppuvuonna ja alvin määrä oli siihen nähden kokolailla pieni.
   Kannattaa kokeilla ensin pikku tilaus ja kun saa rohkeutta niin seuraavalla kerralla on jo varmempi.

   Aleaikaan tilatessani jäi yksittäisen vaatteen kokonaishinnaksi 5e kappale kaikkine kokonaiskuluineen (paitsi bensat meiltä kaupunkiin, mutta tulli oli matkan varrella).

   shaoli:gymbon nettikauppa on selkeä jopa ekakertalaiselle. Huomattavasti luotettavampi toimittaja kuin esim. Ticketin outlet, joka toimittaa vähän mitä lystää ja likaisia alelapuin hinnoteltuja tuotteittakin...
   Maksoitko tullissa siis alvit? Turussa tilausvahvistusta kysyttiin.

   VastaaPoista
  6. En ole piiitkäänaikaan tilannut Gymbolta sillä viimeiset x mallistoa eivät vaan oel syystä tai toisesta olleet niitä meidän juttuja. Tarvittavat housutkin ovat pojalle löytyneet muualta niin ei ole tarvinnut slimmejä tilailla jenkeistä :D

   En muista millään tilausten tarkkoja arvoja mutta on siis sellaiset tulleet suoraan kotiin jotka olisi pitänyt jäädä tulliin. Tulliin jää nimenomaan aika sattumanvaraisesti tavaraa, mieheni tilaa paljon jenkeistä ja ihan tuurista kiinni mitkä jää ja mitkä ei.

   Mielestäni Gymbolta kannattaa nimenomaan aleaikaan tilata. Siellähän tippuu aika nopealla syklillä mallistot alen piiriin. Kun tilaa aletavaraa gymbucks aikaan ja jättää tilauksen siihen pienimmän postimaksun piiriin niin saa erittäin kokonaisedullisen paketin ;) Ja sitten voi buckseilla tilata normihinnalla kun niiden aika tulee.

   VastaaPoista
  7. anana: kiitos infosta.
   Nyt toivotaan, että mulla kävisikin sellainen tuuri ettei tarvitsisi mennä tulliin lainkaan asioimaan. Tilasin nimittäin kaksi eri tilausta. Edullisimman pitäisi tulla ilman selvityksiä ja se toinen oli ensimmäisen kaltainen.Saapi nähdä.

   VastaaPoista
  8. Meillekin ostetaan paljon perusvaatetta Gymboreelta. Harmi vain, että paidat ovat usein turhan leveitä kapoiselle tytölleni. Ennen asuimme lähellä tullipostia ja sieltä sitten kävin paketteja noutamassa, jos tilauksen arvo oli yli 45 euroa. Nykyään sinne on matkaa autolla n. 20min. , ei paljon sekään, mutta asia on hoitunut siten, että Fedex lähettää saapumisilmoituksen kotiin ja kysyy miten aion maksaa alv:n. Lähetän heille Visa-korttini tiedot ja he veloittavat tarvittavat maksut luottokortiltani ja tuovat paketin sitten seuraavana päivänä kotiovelle. Kätevää, sanoisin minä! Paljon mukavampaa shoppailua kuin juosta hikisenä ostoskeskuksissa!

   VastaaPoista
  9. Ihanaa, tämä on juuri mulle tehty postaus!!Ekan kerran uskaltauduin ennen joulua tilamaan Eu:n ulkopuolelta (Uudesta-Seelannista) Emut. Tietenkin ne jäi tulliin ja tullauksen jälkeen sain kotiin. Jännitin tulliin menoa ja niitä tulevia maksuja, aivan turhaan lopulta. Sen jälkeen tuo Gymboree on kiinnostanut ja nyt tämä kirjoitus selvitti vielä systeemejä lisää.

   VastaaPoista
  10. No sen verran lisäisin, että katso Tullin sivuilta valuutan muuntokurssi. Käsittääkseni tullit lasketaan sen mukaan, vaikka valuuttalaskuri antaisi muun summan. Voin kyllä olla väärässä, kun harvoin tulee tilattua alle 45 euron tilauksia...

   VastaaPoista
  11. Ehkä tyhmä kysymys, mutta kysympä kuitenkin :) Jos tilaa Gymbobuckseilla niin näkyykö tullille paketista vain paketin maksettava hinta vai sen todellinen arvo?? Itse olen kanssa monesti ihaillut noita vaatteita ja Jenkeissä ollessani aina ihailin Gymbon vaatteita, mutten ole uskaltanut tilata...

   VastaaPoista
  12. Mä en siis maksanut muuta kuin ne rahtimaksut. Oli nuo kaksi häirikköä mukana, niin päästivät helpolla =D

   Ja Gymbolta voi tilata visa electronillakin. Sillä mä olen tilannut =)

   VastaaPoista
  13. Shaoli,tai joku,joka on Visa Electronilla tilannut,minkä pankin kortti on ollut kyseessä?
   Säästöpankin Electron ei,harmikseni,käy joka paikassa,vaikka olisi maininta,että Visa
   Electron on käypä maksuväline :(
   -fiona

   VastaaPoista
  14. anonyymi:" Tullausarvo
   Tulli kannetaan tullausarvosta eli tavarasta tosiasiallisesti
   maksetusta tai maksettavasta hinnasta,
   johon on lisätty toimituskulut eli lähinnä
   vakuutus ja rahti EU:n rajalle saakka."

   Olivia: paljonko Fedex veloittaa laskua tullauksesta? Jos jotain niin siinä kotiovellasiko? Vai riittääkö tuo $5 jonka maksat Gymboreelle valitessasi express toimitustavan? Siis tuleeko fedexiltä muita kuluja kuin verot+alvit? Soittavat aina maksutapoja kysellessään?

   Tiina; helppoa on tilauksen teko ja tullistakin sulla jo jännittävä ensikosketus =)

   Jasupo: Valuutan muuntokurssit helmikuussa 2010

   Tullihallitus vahvistaa seuraavat maahan tuodun tavaran tullausarvoa määritettäessä sovellettavat muuntokurssit. Näitä muuntokursseja sovelletaan, ellei toisin ilmoiteta, tavaraan, joka tullataan Suomessa vapaaseen liikkeeseen yhteisön tullialueelle 1.2. – 28.2.2010.

   Vahvistetun eurokurssin perusvaluuttana on euro (esim. 1 EUR = 1,3993 USD).

   shaoli; rahtimaksusi varmasti sisälsivät juuri nuo alvit, jos asioit tullitoimistossa. Kiitos tuosta tärkeästä visa electron infosta. Minkä pankin korttien tiedät käyvän? Eivätkö kaikki pankit olekkaan samanarvoisessa asemassa?

   fiona: korttiahan voi testata nettikaupassa josko tilaus menisi läpi.Ei muuta kun pankkitunnukset sinne laskimen ja valuuttamuuntimen viereen...

   VastaaPoista
  15. Tyttötiimi: Fedex ei ota tullauksesta mitään ylimääräisiä kuluja. Veroja ei ole tilauksistani koskaan peritty, kun ovat jääneet alle sen rajan, mutta alv:t veloitetaan luottokortiltani. Lähettävät kuitin myöhemmin perässä. Kerran ovat soittaneet ja kysyneet maksutapaa, muulloin on tullut kotiin kirje ja sähköpostilla pyydetty ilmoittamaan. Tämä kaikki siis, kun on valinnut toimitustavaksi expressin.

   VastaaPoista
  16. Olipa kattava selvitys Gymbon tilauksista, hyvin tehty!

   Lisään vielä jotain, jos minun kokemuksistani olisi jollekin hyötyä. Parhaillaan on yksi tilaus tehtynä, mutta ei vielä perillä.

   Olen kokeillut vain kerran sellaista tilausta, että merkkasin rahtikuluiksi 20 USD. Silloin tilaus meni tullipostiin. Ensin lentokentän viereen, mutta soittamalla sain paketin Hgin keskustan tullipostiin, josta minun oli helpompi hakea. Merkkasivat vielä tietoihini, että jatkossa haen aina keskustasta. (Paitsi etten hae, vaan Fedex tuo.)

   En muistanut tietenkään ottaa kauppalaskua mukaan, mutta tullivirkailija avasi paketin ja laski summat siitä. Gymbucks-alennukset otettiin huomioon, samoin muut alet, eli alvit ja tullit menee tosiaan siitä todellisesta summasta.

   Huono puoli oli, että tullipostissa oli illalla ruuhkaa ja aikaa meni vietävän paljon. Isoa laatikkoa ei myöskään ollut kätevää kantaa. Plussaa oli, että koska Gymbo ei ollut merkannut rahtikuluja siihen paperiin, josta virkailija laski tullit, saimme pienen alennuksen.

   Ennen tätä ja sen jälkeen olen aina maksanut 25 USD:n rahtikulut. Viisi taalaa maksamalla saa täydet Fedexin palvelut: sieltä soitetaan tai lähetetään tekstari, että paketti tulossa, milloin voi tuoda. Samalla pyydetään luottokortin numeroa, mistä tullit ja alvit veloitetaan. Huom! Tietoturvasyistä ei suositella sähköpostilla, tekstari on luotettavampi tapa tai sitten ihan soitto. Tosiaan viisi taalaa ekstraa maksamalla Fedex hoitaa kaiken tulliselvityksen (lähettää myöhemmin postitse asiasta kirjeen tiedoksi) ja tuo tavarat kotiovelle. Kotona pitää olla paikalla, mutta olen myös joskus sopinut, että saa jättää kotioven taakse, koska edellisessä rivariasunnossa oli uloskäynnin yhteydessä sopiva paikka ohikulkijoiden katseilta piilossa. Kerrostalossa ei varmaan onnistu.

   Tilaukset ovat aina olleet juuri niin kuin on pitänyt. Koot ovat olleet kivan reiluja, mutta edellisessä tilauksessa tilaamani vaatteet olivat yllättäen aika nafteja, joten pääsivät heti käyttöön, kaksi velourmekkoa ja yhdet velourleggarit sekä puuvillaleggarit. Näistä saaduilla Gymbuckseilla tilasin ihan normaalihinnalla pari mekkoa, ja Gymbucks-alennus vastasi postikuluja 25 USD. Tällä hetkellä girl kids -osastossa ei ollut mitään alejuttuja meille. Mukana on tulossa joku uusi (?) -30 % alekuponki, joka jäi mulle epäselväksi, mutta selviää, kun saan paketin.

   Gymbon vaatteita voi saada tosi edullisesti aleaikaan ja jos sattuu olemaan Gymucksien ansainta-aika, saa sitten niitäkin. Yleensä vaan Gymbuckseja voi käyttää (redeem) sellaiseen aikaan, jolloin aletavara on lopuillaan ja uusia mallistoja on tullut aika vähän. Se on siis firman tapa päästä edellisen kauden loppuvarastosta eroon.

   Pakettieni päällä on ollut saksalainen lähetysosoite, joten olen miettinyt, onko Gymbolla Saksassa joku Euroopan välivarasto. Tavarat ovat aina tulleet tosi nopeasti. Viimeksi tilasin tiistaina, ja paketti saapui perjantaiaamuna. Nyt tilasin sunnuntaina, joten eiköhän aika pian tule. Tuota kuukauden jouluruuhkaa oikein hämmästelen, mutta hyvä tietää, että niinkin voi käydä.

   Saa kysyä lisää, täällä tai mun blogissa!

   VastaaPoista
  17. Suurkiitos Violette selvittävästä kommentistasi. Uskon, että autat meitä monia.

   Kommenttien perusteella ( violette, anana,olivia esim.) kehuivat kovasti Fedexin palvelualttiutta ja Gymboree toimitusnopeutta kun ruksit tilausta tehdessä $25 express toimituskulut. Otaksun edullisemman $20 toimituksen saapuvan kotimaahan 2-4 vkon kuluessa. Joulukuussa 2009 oli ruuhkaa amerikan lähetyksissä. Sekä Gymboreella että huuto.net toimittajillani kirjepostissa.

   Vielä kysyisin onko kellään kokemusta virheellisestä Gymboree toimituksesta? Puuttunut jotain, vääriä tuotteita, rikkinäisiä?

   VastaaPoista
  18. Olen tilannut vuodesta 2007 kymmeniä kertoja. Yhden kerran tuote oli vääränkokoinen. Pussissa ollut koko oli aivan oikein, mutta vaatteessa oli eri koko. Se oli onneksi isompi. Kerran on tullut yksi ylimmäräinen vaate ja kerran on puuttunut yksi vaate, jota ei myöskään laskutettu. Koot ovat välillä vähän mitä sattuu ja nykyään ostan pääasiassa housuja/hameita, joissa on säädettävä vyötärö. Viallisia tuotteita ei ole ollut yhtään. Kaiken kaikkiaan siis toimitukset ovat menneet hyvin.

   Fedexille en anna ihan yhtä korkeaa arvosanaa kuin muut. Siirryin tuohon hitaampaan lähetykseen, kun en kerta kaikkiaan tykkää selvitellä heidän kanssaan väärin laskettuja alveja. Puheluihin vastaavat, mutta eivät selvitä asioita ja soita takaisin vaikka lupaavat. Reklamaatiosähköpostiin ei meinaa saada vastausta. Toimitus on kyllä ollut heidän puoleltaan moitteetonta.

   VastaaPoista
  19. Jasupo: kiitos tästäkin valaisusta. Fedexin kanssa saakin olla tarkkana, jos ei itsellä ole blaruja hyppysissä mistä tarkastaa summat vaikka onkin tilausjäljennös. Varmasti aika hankalaa jälkikäteen selvitellä. Täytyy varmasti kokeilla sitäkin vaihtoehtoa.
   Eli sinullakin pelkää hyvää sanottavaa toimituksen oikeellisuudesta.

   VastaaPoista
  20. Toimitusten oikeellisuuteen olen ollut oikein tyytyväinen. Tuon väärän koonkin he olisivat vaihtaneet, mutta minulle kävi saamani isompi koko. Oikeastaan se oli loppujen lopuksi parempikin.

   VastaaPoista
  21. Mä teen postauksen tänään tulleesta Gymbon tilauksesta, ja laitan siihen linkin tähän sun blogijuttuun, ok? Tämä on niin selventävä, ettei kannata kerrata kaikkea.

   VastaaPoista

  Ajatuslentoa