Meidän kirpputorimme

perjantai 29. tammikuuta 2010

Grande opening

Sunnuntaina vihdoin saamme kaupunkiin oman lastentarvikekirpputorin.
Ihanaa, tätä olen niin odottanut.
Ei tarvitse enää kuikuilla sekaisia myyntipöytiä
löytääkseen jotain kivaa lapsille.
Turussa avaa ovensa lastenkirpputori
Pikkusiili.
Tervetuloa, kiva kun tulitte!
Me kaipasimme teitä.


Hinnoittelukonttori;
teippejä
hintalappuja
nitoja
erivärisiä tusseja
ja kaapista pilvin pimein niitä vanhoja ja pieniä rytkyjä.
Juuri niitä.
Joskus uusiakin , mutta ne enimmäkseen huutonetin puolella.Olen kova kierrättäjä.
jo ennen lapsiakin.
Roskiin en heitä muuta kuin roskia ja nekin lajiteltuna.Haalarit.
Takit.
Välikausihousut.
Duffelit.
Toppahatut.


Kengät.
Saappaat.
Tennarit.
Jalkineet.
Yhtä kaikki.
Pikkusiili on valoisa, avara, tilava, mukava ja toimiva.
Kahvila, leikkihuone ja kalustepuoli erikseen.
Nyt kaikki joukolla kannattaamaan 
lasten omaa kirpputoria, jotta 
yritys menestyy.
Kierrätys on kiva harrastus.
Siitä tulee hyvä mieli.
Ostaessa ja myydessä.
Se on ilo.

8 kommenttia:

 1. meikäläinenkin varasi pöydän sieltä helmikuun puoleen väliin. Tiesitkö että keskustaan yliopistonkadullekin on avattu samanmoinen, nimellä mollamaija.

  VastaaPoista
 2. Hieno juttu, toivottavasti ottaa tuulta alleen! Miedän kaupungissa joku ihana yritti tuota, mutta kannattamattomana joutui sitten lopettamaan.

  VastaaPoista
 3. Taija; itse asiassa kävin Mollamaijan oven takana kolistelemassa, mutta sinne ei olekaan mitään asiaa kello viiden jälkeen. Minulle paikka ei ole parhain mahdollinen, kirppissäästö menee hurjiin parkkimaksuihin eikä siitä läheltä saa kuin tuurilla mittaripaikkoja. Täytyy ottaa uusintakierros kun seuraavan kerran keskustassa asioi. Onnea vaan Mollamaijallekkin. Palvelee varmasti bussilla liikkujia hyvin.

  Ihanaa, että saatiin kaksi lasten kirpputoria yhdellä rysäyksellä.Porissa oli minusta paras idea, kun siellä oli kaksi samanalan yrittäjää vierekkäin. Oli kyllä ostajalle paras mahdollinen vaihtoehto. Tuli kurkattua molempiin puoteihin samalla reissulla.

  Pikkusiiliin olen vienyt jo kaksi kertaa lisää myytävää. Tänään pari lasten jatkettavaa sänkyä ja parit luistimet mm.Toivotaan nyt, että ostaja kohtaisi tarjontani.

  Onnea myyntiin sinullekkin toivotan kovasti.

  VastaaPoista
 4. -Jassu-: harmi ettei teillä menestynyt yritys. Ehkä aika ei vaan ollut kypsä tai paikkakuntalaiset hitaasti lämpiäviä. Minusta on niin kiva kierrättää ja nimenomaan kirpparilla sitä aivan peruskamaa mitä en huutonetissä myisi. Ja painavia juttuja-liikuntavälineitä ja lasten huonekaluja muun muassa.

  VastaaPoista
 5. Minulla myös ollut Pikkusiilissä myynnissä toista viikkoa jo tavaraa ja hyvin on mennyt kaupaksi. Pienen pettymyksen tosin koin, kun kuulin että se ei ole enää sunnuntaisin lainkaan auki :/

  VastaaPoista
 6. Wilmunen: mukava kuulla, että sullakin on kauppa käynyt. Ihanan siisti ja väljä paikka. Mikä parasta auringonvalo loistaa ikkunoista.

  Sunnuntaisin Pikkusiili ei ole ollut lainkaan auki. Ainoastaan avajaiset olivat sunnuntaipäivän.Toisaalta perhepiirissä kun tehdään, niin pitää saada levätäkin välillä. Voihan olla , että tulevaisuudessa jos oikein ahkeria kannattajia olemme avaisivat sunnuntaisinkin. Yleensä nuo erikoislastentarvikekirppikset ovat kiinni kaikki sunnuntaisin.

  VastaaPoista
 7. Minultakin pikkusiili saa vain plussaa! kaksi kertaa olen kassillisen ostanut ja suunnitellut itsekin vieväni tavaraa myyntiin.

  VastaaPoista
 8. tiklu; sähän hienosti löysit.Mäkin kyllä ainakin joka toinen kerta ostelin jotain pientä kun siivoilemassa kävin. Olin tyytyväinen myyjä, paikka on valoisa, avara ja henkilökunta oikein mukavaa. Suunnittelin huhtikuussa myyväni samassa paikkanumerossa kesävaatteita.

  VastaaPoista

Ajatuslentoa