Meidän kirpputorimme

torstai 3. syyskuuta 2009

Yöksi nahan päälle

Otsikosta huolimatta täällä haaveillaan ihan vaan yöpuvuista lapselle.
Kohtsillään joudutaan kasvamaan niinkin isoksi ettei meille enää bodysuitteja löydy kun 92 cm jää pieneksi. Mistä sitten yöasut?
Vaatimukset;
pehmeä kangas, mukava päällä
tarpeeksi iso pääntie muttei liian lörtsö
riittävän pitkä paita selän päälle
ei saumankiertoa

kuvat Maxomorra

Maxomorran olen todennut riittävän pehmoiseksi.
Heiltä löytyy mukavia mekkosiakin
miellyttävässä sävymaailmassa.
Marimekko on kautta vuosien ollut meidän lasten takuuvarma yöpuku toimittaja.
Pyjamat ja mekot siirtyvät kaapista toiseen sen kummempia elämisen jälkiä jättämättä.Vaikka hinta on kallis se maksaa itsensä takaisin.Värit ovat heillä tylsiä.
IdaT houkuttaa uudeksi yökkäri toimittajaksi myöskin, mutta tekevät niin kinkeliä mallia että osaako sitä kuitenkaan tarpeeksi suurta kokoa tilata että olisi mukava päällä. Finnwear on tylsyyksien tylsyys.H&M että KappAhl ovat myöskin meidän yötoimittajina esiintyneet joista ensin manittu on selkeästi laadukkaampi kestävyydeltään.Tutta on surkea laatuinen , samoin keskon pyjamat.
Mikä on sinun ehdoton suosikkisi?
92/98, 122/128,134,158 ovat nyt meidän yökokomme.

4 kommenttia:

 1. Meillä isolle lemppari on H&M ja Name It.
  Oliverille Lindex, ihanien kuosien takia. ;)
  Ja Emilille Tutta. Nyt uudet Tutan unihaalarit on minusta kestäneet tosi hyvänä pesusta toiseen, mallikin on kapeampi kuin ennen ja pesunukkaakaan ei tunnu kertyvän. Ihanan pehmoisikin ovat. :)

  VastaaPoista
 2. Mia, Name it yöksyjä meillä ei ole kellään vielä ollutkaan.Minustakin Tutan omppuyökkäri olisi kestänyt paremmin pesunukattomampana. Yleensä Tutalle tulee pesunukka jo ekassa pesussa. Omppuyökkäriin (se unihaalari) ei tullut. Nyt kuskasinkin sen jo kirppikselle myyntiin. Ja oli tosi pehmoista kangasta.
  Lisää yöksyvinkkejä saa laittaa kommenttiin.

  VastaaPoista
 3. Moikka! Meillä pojat käyttää pääasiassa ihan t-paitaa ja esim. P.O.P:N legginssejä yöllä. Tuosta Tutasta piti kommentoida, nimittäin kun meidän isot pojat olivat vauvoja 5-6 vuotta sitten, Tutan vauvanvaatteet olivat siis todella huonoja laadultaan. Nyt sain kavereilta useammaltakin Tutan vauvanbodeja ja puolipotkareita meidän kaksosille vauvalahjoiksi ja olen ollut TODELLA yllättänyt laadusta. Ne ovat oikeasti olleet hyviä! EN tiedä sitten, onko koolla eroa. Nämähän mistä nyt tiedän ovat sellaisia n. 60-70cm kokoisia. Vauvoille odottelee ihanat Me and I:n leijonahaalarit yökkäreiksi, lisäksi on muutamia Lindexin kokopukuja. Isoista pojista Jooki tykkää käyttää flanellisia takki-housut -yhdistelmäyökkäreitä, mutta niitä aina saa vain joulun tienoilla. Nyt on Stockalta ja Prismasta yhdet hänellä, olleet ihan kivat.

  VastaaPoista
 4. Hannis; kiitos tsempistä. Taidan taas kommenttienne perusteella uskaltautua kokeilemaan syksyn uusia Tutta yöksyjä. Välillä tosiaan ne ovat olleet surkeita laadultaan, suorastaan kammottavia. Useammatkin bodyt, puolipotkarit on kiikutettu kauppaan kainalo tai haarasauman ratkeamisen myötä.Pesunukasta puhumattakaan.9 vuotta sitten sain myös kierrätyksenä vauva Tuttaa ja se kesti ja kesti vaikka tuli meille kahden lapsen jälkeen. Viime aikoina ei olisi suurin surminkaan voinut käyttää seuraavalla sisaruksella.

  Meandi koko unihaalari oli myös hyvä kestämään pesua ja pitoa sekä muut merkin yöksyt. Nyt taitaa koot loppua kesken.Molo kidssistä juuri yökkärinä olen tykännyt, nekin vaan vauvakoossa. Pitää vissiin lähteä Po.Pille. Jokohan se alekuponki meni umpeen.

  VastaaPoista

Ajatuslentoa