Meidän kirpputorimme

torstai 25. helmikuuta 2010

Hempukka Tepsut tarjolla

ja KAVATIT
ja CLAIRE KIDSIT
ja BOPYT
ja TEPSUT BABY PINKKINÄ


Pitääkö sen kintun niin nopeasti kasvaa
ettei kenkiäkään kunnolla ehdi käyttää, harmi.
Tänä talvena on käytetty jo kokoa
23
24
25 ja tääkin just pieni
ja Bundgaardit yhä koossa 22
kun isompia ei ole saatavana.
Mistä saisi kunnolliset sisäkengät pehmeällä 
mutta tukevalla pohjalla?
Ei mitään tarhatossuja vaan Bundgaardit
tai jotkut.


nää oli ihan enstexparhaat yökerhon karaokessa


ja laivan vaihdossa


ja mehujään syönnissä
se se vasta tärkeetä oli 
aivan kieli keskellä suuta 

mutta mistä meille 
yhtä ihanat sisäkengät
tansseihin
iloihin
elämään
?
?5 kommenttia:

 1. Olisin heti huutanut, jos olisin voinut noutaa...Mutta matka liian pitkä ja koska meillä on kenkiä yllin kyllin, postarit tuohon päälle tekee kyllä liikaa...Mutta ihanat on!

  VastaaPoista
 2. Aina voit jarna meiltä noutaa mutta ei tuota ihan hetkessä ehdi. Onpa harmillista. Mä luulin, että meilläkin on kenkiä yllin kyllin, mutta kuopukselle saa koko ajan olla ostamassa kun jalan kasvu niin vikkelää vielä.

  VastaaPoista
 3. Bundgaardin sisätossuja myy pikkujalat.fi !! Itse kyselin just heiltä -ja nyt on tarjolla sellasia superpehmeitä nahkatossuja, joissa pohjakin suht pehmeä. Sellaset tilasin, aivan ihanan pehmeät, käytössä paraikaa pv-kodissa. Mutta tulossa kuulema ihan tässä tän kuun aikana sekä tytöille että pojille vähän kovemmalla pohjalla!! Kandee siis seurata heidän sivuja! Heiltä tilasin talvella talvikengätkin lapselle. -Iina-

  VastaaPoista
 4. -Iina- kiitos vinkistä. Pikkujaloistakin olen syynännyt tossuja mutta huonoin tuloksin. Meillä tarvitaan nimenomaan tuollaiset kovapohjaisemmat millä voi tallustella sisällä tapahtumissa, juhlissa, laivalla tms. Pehmeäpohjaisiahan on tarjolla.

  Taisin tilata tossut Ruotsista, ja 22 oli suurin koko. Eli mistä kokoa 26-27 kovalla pohjalla? Täytyy taas kurkata pikkujalkoihin ja kysellä nimenomaan isoja kokoja, ne ovat aina haasteellisemmat, pieneille on liiankin kanssa kaikkea.

  VastaaPoista
 5. Vielä sisätossuista; ne Bisgaardin tossut jotka heillä on myynnissä, on sellaiset kovempipohjaiset. Itse nimittäin kyselin niistä, mutta niitä ei ollut taas meille tarpeeksi pieniä, ne kun ovat isompikokoisia.Bisgaardilla ja Bundgaardilla on näköjään hyvin samantapaisia tuotteita; ja Tanskalaista designia molemmat merkit =) -Iina-

  VastaaPoista

Ajatuslentoa